Sprzedam śrutę sojową ekstrudowaną z soi NON GMO

Obserwuj tą kategorię!

Opis

Największym atutem naszego produktu jest fakt, iż przy stosowaniu śruty ekstrudowanej
zauważyć można realne oszczędności, ze względu na wysoki poziom strawności białka, który
oscyluje w granicach 96,5%. Przeliczając - przy stosowaniu naszej śruty finalnie do zwierzęcia
trafia ponad 42g białka na 100 g paszy. W śrucie poekstrakcyjnej jest to tylko 70%
przyswajalności, a więc zaledwie 33g białka na 100g paszy.
Zawartość składników analitycznych:
• Białko min. 44%
• Zawartość tłuszczu max 7%
• Zawartość włókna max 6%
• Przyswajalność 96,5%

Podobne ogłoszenia

Zobacz więcej ogłoszeń z kategorii

Maszyny rolnicze (1090)

Nawozy (28)

Nieruchomości (16)

Odzież (0)

Opakowania (10)

Praca (0)

Produkcja roślinna (21)

Produkcja zwierzęca (26)

Wyposażenie (149)

Inna (73)

Producenci (477)